top of page
Q_edited.jpg

 

Keratine Wax Extensions

Er worden verschillende technieken gebruikt om hairextensions te bevestigen. Hair By Anniek werkt, om verschillende redenen, graag met wax extensions. In onderstaande tekst legt Hair By Anniek je graag uit wat dit precies voor hairextensions zijn en wat de voor- en nadelen zijn. 


Wat zijn keratine wax extensions en hoe worden ze geplaatst?

Wax extensions zijn losse plukjes haar met aan de bovenkant een stukje wax, ook wel bonding of aanhechting genoemd. Dit waxje wordt kort verwarmd met een hairextension connector waardoor het waxje zacht en buigbaar wordt. Hierdoor kan Hair By Anniek aanhechting om een plukje van het eigen haar ‘vouwen’. Dit moet zorgvuldig gebeuren zodat er geen harde randjes kunnen ontstaan waar je last van kan krijgen. 

Voordelen van wax extensions

Er kan volume en lengte toegepast worden, daar waar het nodig is.
Hair By Anniek mengt, indien nodig,  meerdere kleuren om perfect te matchen met je eigen haarkleur.
Wax extensions zorgen voor een natuurlijk effect.
Je kan gewoon een hoge staart blijven dragen, door de kleine aanhechtingen zie je de extensions niet zitten en het is lekker luchtig  bijvoorbeeld in de zomerdagen. Ook kan je  de huid en het haar goed tussen de waxjes drogen.


Nadelen van wax extensions

Niet voor thuisgebruik, moet professioneel ingezet en verwijderd worden
Je bent ’s ochtends  langer bezig met het verzorgen en stylen van je haar.

Hoe lang kunnen de hairextensions blijven zitten?

De hairextensions kunnen met de juiste verzorging 3 maanden blijven zitten. Daarna is het noodzakelijk dat je hairextensions tijdig en professioneel laat verwijderen. Hiermee voorkom je schade aan het haar. Plan tijdig je afspraak in! De wachttijd kan soms zelfs 3 tot 4 weken bedragen!  Je bent als klant zelf verantwoordelijk om tijdig je afspraak in te plannen. Twijfel je ergens over? Plan dan gerust een extra tussentijdse contoleafspraak in.
 

 

Hoeveel hairextensions kan ik verliezen?

Het is normaal om 10% van de hairextensions in 3 maanden draagtijd te verliezen. Ieder mens verliest tussen de 100/150 haren per dag. Het kan zijn dat aan die haren een hairextension zit. Omdat je haar verliest, wordt de draagkracht minder en zal uiteindelijk de hairextension los kunnen laten. Als er meer dan 10% hairexensions binnen de geadviseerde draagtijd van 3 maanden los laten, bewaar deze dan. Hair By Anniek plaatst deze gratis voor u terug. Neem dan ook contact met Hair By Anniek op, misschien vindt er een verandering in bijvoorbeeld hormoonhuishouding, medicatiegebruik o.i.d. plaats, waardoor de extensions verwijderd moeten worden om verdere schade te voorkomen.Het eigen haar is dan  ongeveer drie centimeter gegroeid waardoor de bondingen van de extensions zichtbaar kunnen worden.


Hair By Anniek hergebruikt  géén extensions, ze worden éénmalig gedragen in een periode van 3 maanden.

Bij ontevredenheid word je uitgenodigd voor een controle afspraak. Daar word je klacht aandachtig bekeken en wordt er naar een gepaste oplossing gezocht. Geld terug is hierin geen optie. 

Zijn hairextensions schadelijk voor mijn haar?

Minimaal  hairextensions zijn niet geheel onschadelijk voor je haar, echter is in principe alles wat je met je haar doet schadelijk zoals verven, permanenten en stijlen met een stijltang etc. Je kan het zoveel mogelijk beperken door de juiste verzorging in acht te nemen, ook dan is het geen probleem om continue hairextensions te dragen zolang je de hairextensions tijdig en professioneel laat verwijderen. Je kan, indien je dit wenst, gerust meteen nieuwe hairextensions laten plaatsen.

Hoe lang moet mijn eigen haar zijn?

Voor het plaatsen van hairextensions dient je haar minstens 15 cm lang te zijn. Dit is noodzakelijk voor deen mooie, natuurlijke overloop vanaf je eigen haar tot aan de hairextensions te kunnen creëren
 

  • Facebook

Hair By Anniek geeft je graag eerlijk advies over de mogelijkheden met je haar.


De eerste stap bij het laten zetten van hairextensions is een uitgebreid persoonlijk adviesgesprek.

  • Wat wil je precies bereiken met je haar?

  • Wat zijn je verwachtingen?

  • Zijn hairextensions het beste middel om je doel te bereiken?
     

De antwoorden op deze vragen hebben consequenties voor de keuze voor hairextensions.

Hairextensions zijn er in verschillende lengtes, kleuren en samenstellingen. De beste keuze hangt af van je budget, je wensen en je dagelijks gebruik.

Was en föhn je je haar bijvoorbeeld dagelijks, of wil je er zo weinig mogelijk tijd aan besteden? En hoeveel hairextensions zijn er nodig om je gewenste resultaat te bereiken?

Hoe dikker het haar, hoe meer hairextensions je nodig hebt.

Volume behandelingen beginnen vanaf 50 hairextensions. Verlengingen kunnen uitlopen t/m 175 hairextensions. Dit is geheel afhankelijk van je haardikte. Hoe dikker het haar, hoe meer hairextensions je nodig hebt om dit netjes over te laten lopen in de verlenging. Neem contact op met Hair By Anniek, voor een geheel vrijblijvend, eerlijk en persoonlijk advies.


Bij het adviesgesprek kijkt Hair By Anniek  o.a. ook naar de vorm van je hoofd en de kwaliteit van je haargroei. Hairextensions worden zo onzichtbaar mogelijk bevestigd aan je vaste haar en dit moet wel sterk genoeg zijn.
 

Heb je vragen? Aarzel niet en neem gerust contact op met Hair By Anniek  of plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in t.w.v. 

via de mail of Facebook Messenger  (klik op één van de onderstaande knoppen:

 

 

 

 

 

 


                     

 

Heb je een advies gerelateerde vraag, stuur dan duidelijke, in daglicht gemaakte, foto’s mee. Gelieve van de voor- zij- en achterkant.
 

bottom of page