Young%20Model_edited.jpg

Het is belangrijk om je haar goed te verzorgen met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor hairextensions. Hair By Anniek heeft er voor gekozen met Schwarzkopf Professionals te werken. In deze producten zitten weinig tot geen fruitzuren verwerkt, waardoor de keratine aanhechtingen niet verzwakken.

 

Hoe lang kunnen de hairextensions blijven zitten?

De hairextensions kunnen met de juiste verzorging 3 tot 4 maanden blijven zitten. Daarna is het noodzakelijk dat je hairextensions tijdig en professioneel laat verwijderen. Hiermee voorkom je schade aan het haar.

 

Hoeveel hairextensions heb ik nodig?

Dat hangt van je eigen haar en wensen af. Hoe dikker het haar hoe meer hairextensions je nodig hebt. Volume behandelingen beginnen vanaf 50 hairextensions. Verlengingen kunnen uitlopen t/m 220 hairextensions. Dit is geheel afhankelijk van je haardikte. Hoe dikker het haar, hoe meer hairextensions je nodig hebt om dit netjes over te laten lopen in de verlenging. Neem contact op met Hair By Anniek, voor een geheel vrijblijvend, eerlijk en persoonlijk advies.

 

Hoe lang duurt het laten plaatsen van hairextensions?

Dit hangt geheel af van de hoeveelheid hairextensions die je laat plaatsen. Dit kan variëren tussen  +/- 1,5 tot +/- 4 uur.

 

Zijn hairextensions schadelijk voor mijn haar?

Nee, maar hairextensions zijn ook niet geheel onschadelijk voor je haar, echter is in principe alles wat je met je haar doet schadelijk zoals verven, permanenten en stijlen met een stijltang etc. Je kan het zoveel mogelijk beperken door de juiste verzorging in acht te nemen, ook dan is het geen probleem om continue hairextensions te dragen zolang je de hairextensions tijdig en professioneel laat verwijderen. Je kan, indien je dit wenst, gerust meteen nieuwe hairextensions laten plaatsen.

 

Hoelang moet mijn eigen haar zijn?

Voor het plaatsen van hairextensions dient je haar minstens 15 cm lang te zijn. Dit is noodzakelijk voor de natuurlijke overloop vanaf je eigen haar tot aan de hairextensions.

 

Kan ik mijn eigen haar gewoon borstelen?

Ja dit kan zeker. Gebruik hiervoor de speciale hairextension borstel. Deze is ook verkrijgbaar bij Hair By Anniek.

 

Ik gebruik medicijnen, kan ik hairextensions laten plaatsen?

Sommige medicijnen, chemokuur, stress en zwangerschap kunnen je haren beïnvloeden, gezien het feit dat de hairextensions aan je eigen haar vast zitten, zal dit ook invloed hebben op je hairextensions. Hair By Anniek adviseert dan om geen hairextensions te laten plaatsen. Als je wel hairextensions wil laten plaatsen is dit geheel op eigen risico.

 

Kan ik mijn eigen haar producten gebruiken?

Dat kan, maar je moet er wel rekening mee houden dat de hairextensions zijn gemaakt van 100% echt haar, welke niet meer worden gevoed door de hoofdhuid. Het is dan ook zeker aan te raden om producten te gebruiken van Schwarzkopf professionals. Indien je andere producten gebruikt kan dit ook invloed hebben op de keratine aanhechtingen. Ze kunnen zacht worden en uitglijden. Hair By Anniek adviseert slechts producten van Schwarzkopf professionals van de lijn Bonacure. Deze zijn verkrijgbaar bij Hair By Anniek.
 

Hoeveel hairextensions kan ik verliezen?

Het is normaal om 10% van de hairextensions in 3/4 maanden te verliezen. Ieder mens verliest tussen de 100/150 haren per dag. Het kan zijn dat aan die haren een hairextension zit. Omdat je haar verliest, wordt de draagkracht minder en zal uiteindelijk de hairextensions los laten. Als er meer dan 10% hairexensions binnen de geadviseerde draagtijd van 3 tot 4 maanden los laten, bewaar deze dan. Hair By Anniek plaatst deze gratis voor u terug.

Bij ontevredenheid word je uitgenodigd voor een controle afspraak. Daar word je klacht aandachtig bekeken en wordt er naar een gepaste oplossing gezocht. Geld terug is hierin geen optie.